Betonvloer waterdicht maken

betonvloer waterdicht maken

Betonvloer waterdicht maken

betonvloer waterdich maken

Beton wordt veelvuldig gebruikt om vloeren mee te storten. Beton is een poreus materiaal en zal – als het niet goed waterdicht is, altijd vocht opnemen en langdurig vochtig blijven.

Nat of vochtig beton leidt tot aanslag van schimmels, meeldauw, algen en vuil. Door het waterdicht maken van de betonvloer en het beton droog te houden worden deze problemen voorkomen. Een betonvloer wordt hierdoor nagenoeg onderhoudsvrij.

Een betonvloer waterdicht maken kan makkelijk en snel met Hydrablock Pro beton impregneermiddel. Hydrablock Pro werkt op oude en nieuwe betonvloeren, het verdicht en verhardt het beton en maakt de betonvloer permanent waterdicht.

Hydrablock penetreert diep in de betonvloer (tot wel 4 cm) en gaat een chemische reactie aan met de kalk en alkali in het beton. Hierdoor worden de microscopische poriën en haarscheurtjes opgevuld. Deze reactie zorgt ervoor dat de sealer één wordt met de betonvloer.

Hydrablock verdicht de betonvloer van binnenuit waardoor het beton wordt afgesloten voor water, waterdamp en gassen. De penetrerende betonvloer sealer combineert waterdicht maken, waterdamp blokkering, stof vermindering, beton verbetering en radon matiging allemaal in 1 product.

Bekijk Hydrablock Pro

Hydrablock Pro impregneermiddel - beton waterdicht gasdicht

Voordelen van een betonvloer waterdicht maken:

• 100% permanent waterdicht
• Volledig vuil- en oliewerend
• Mos-, algen en schimmelwerend
• Voorkomt betonrot (ASR)

Betonvloer waterdicht maken met Hydrablock Pro beton impregneermiddel

Waarom betonvloer waterdicht maken?

Hydrablock Pro - waterdicht beton steen voor na

Beton wordt veelvuldig gebruikt om vloeren mee te storen. Betonvloeren worden gebruikt in kelders, balkons, opritten, terrassen en tegenwoordig ook steeds meer binnenshuis. Beton is een poreus materiaal en zal – als het niet goed waterdicht is -altijd vocht opnemen en langdurig vochtig blijven.

Nat of vochtig beton leidt tot aanslag van schimmels, meeldauw, algen en vuil. Door het waterdicht maken van de betonvloer worden dergelijke problemen voorkomen en wordt de betonvloer onderhoudsvrij.

Betonvloeren waterdicht maken

keldervloer waterdicht maken - aanbrengen beton impregneermiddel

Het geheim voor het succesvol waterdicht maken van een betonvloer ligt in de diepe penetratie. Het goed schoonmaken van de betonvloer voor het aanbrengen van Hydrablock is dan ook een must.

Hydrablock Pro betonvloer sealer kan gemakkelijk zelf worden aangebracht met een roller of lage drukspuit. Hydrablock kan gebruikt worden op alle betonvloeren zowel binnen als buiten. Het is toe te passen op gestempeld beton, gestort beton, betonblokken / cinderblokken, metselwerk, etc.

Welke betonvloeren waterdicht maken?

Hydrablock als betonvloer impregneermiddel / sealer, kan aangebracht worden op alle betonvloeren zoals; keldervloeren, balkons, patio’s, maar ook keukenvloeren, badkamervloeren, opritten en garagevloeren. Deze betonvloeren worden in 1 keer permanent waterdicht, vuilwerend, oliewerend en onderhoudsvrij.

Het zelf aanbrengen is makkelijk en werkt kostenbesparend.

Betonvloer waterdicht maken met Hydrablock Pro betonvloer impregneermiddel

Hydrablock Pro - betonblokken impregneermiddelHydrablock is een unieke beton sealer gebaseerd op nano-techniek. Door deze micro-moleculen kan Hydrablock diep in de poriën trekken. Hierdoor wordt het beton tot wel4 cm diep helemaal gesloten. Vocht, vloeistoffen en gas kunnen niet meer door het materiaal migreren.

Betonvloer waterdicht maken met Hydrablock, de ultieme manier van verduurzamen van alle soorten beton en betonvloeren.

Bekijk Hydrablock Pro
Dit bericht is gepost in Beton. Bookmark de link.

Betonvloer waterdicht maken

Betonvloer waterdicht maken

betonvloer waterdich maken

Beton wordt veelvuldig gebruikt om vloeren mee te storten. Beton is een poreus materiaal en zal – als het niet goed waterdicht is, altijd vocht opnemen en langdurig vochtig blijven.

Nat of vochtig beton leidt tot aanslag van schimmels, meeldauw, algen en vuil. Door het waterdicht maken van de betonvloer en het beton droog te houden worden deze problemen voorkomen. Een betonvloer wordt hierdoor nagenoeg onderhoudsvrij. (meer…)

Dit bericht is gepost in Niet gecategoriseerd. Bookmark de link.