Kelder waterdicht maken

kelder waterdicht maken

Kelder waterdicht maken

kelder waterdicht maken impregnerenOm een kelder waterdicht te maken kunt u de keldermuur en de keldervloer behandelen met Hydrablock Pro. Deze beton sealer maakt de kelder 100% en permanent waterdicht. Hydrablock is een biologisch en milieuvriendelijk beton impregneermiddel.

De unieke formule van Hydrablock trekt diep in het beton (en betonblokken). Tijdens dit proces gaan de actieve delen van Hydrablock een reactie aan met de, in het beton aanwezige calcium. Deze reactie zorgt ervoor dat het materiaal één wordt met het beton of steen.

Hydrablock is slijtvast, eenmaal aangebracht hoeft de behandeling nooit meer herhaald te worden. Hydrablock is geschikt voor alles soorten beton en steen, en dus ook geschikt voor keldervloeren met onbehandelde plavuizen.

Hydrablock is geschikt voor alle soorten beton.

Bekijk Hydrablock Pro

Voordelen van kelder waterdicht maken:

Hydrablock Pro impregneermiddel - beton waterdicht gasdicht• 100% permanent waterdicht
• Volledig vuil- en oliewerend
• Mos-, algen en schimmelwerend
• Voorkomt betonrot (ASR)

Kelder waterdicht maken met Hydrablock Pro impregneermiddel

Waarom kelder waterdicht maken?

Hydrablock Pro - waterdicht beton steen voor naDe kelder is een speciale ruimte in het huis. Aangezien de meeste kelders onder de grond liggen zal al het water in en om het huis tegen de muren en de vloer aandrukken (hydrostatische druk). Het probleem is dat beton niet waterdicht is én poreus is. Dus ook als beton geen scheuren heeft, kan water door het beton heen sijpelen. Natte en vochtige kelder muren zijn een broedplaats voor schimmels. De schimmelsporen kunnen vanuit de kelder het huis in migreren en veroorzaken een muffe lucht. Een kelder waterdicht maken is dan ook essentieel.

Keldervloeren waterdicht maken

keldervloer waterdicht maken doe-het-zelfAls er water op de keldervloer staat, maar er is geen lekkage en de muren zijn droog, dan komt er grondwater door het poreuze beton naar boven. Dit gebeurt als het beton na het uitharden niet behandeld is met een beton sealer / impregneermiddel. Het is relatief eenvoudig én verstandig om dit alsnog zo snel mogelijk alsnog te doen. Een vochtige kelder is bovendien slecht voor de gezondheid. Een keldervloer waterdicht maken doet u eenvoudig zelf.

Als er plavuizen of onbehandelde tegels op de keldervloer liggen, dan kan u deze gewoon behandelen alsof u een kale keldervloer waterdicht maakt. De plavuizen en het voegcement worden dan zelf waterdicht.

Keldermuren waterdicht maken

Keldermuren zijn vaak van gegoten beton of van betonblokken. Als u een keldermuur waterdicht wilt maken bent u waarschijnlijk nieuwsgierig of de beweringen waar zijn; dat men keldermuren waterdicht maakt door het af te dichten met Hydrablock.

Ja, het is mogelijk, maar kiezen voor het juiste product is belangrijk. Hydrablock maakt indringing van vocht door de keldermuren onmogelijk, doordat het de poriën blokkeert terwijl het wel kan blijven ademen. Hydrablock weerstaat de hydrostatische druk van buitenaf met gemak.

Als de keldermuur schoongemaakt of onbehandeld is dan kan de vloeistof direct in minimaal 2 lagen worden aangebracht. Bij hele poreuze betonblokken dient het 3 maal aangebracht worden.

Kimnaden waterdicht maken

De Kim ook wel de kimnaad genoemd, is de plaats waar de keldermuur en de keldervloer samenkomen. Lekkage in de kimnaad komt dan ook vaak voor, maar is makkelijk en effectief te behandelen. Als de hele kelder waterdicht gemaakt wordt, dan kunnen de kimnaden opgevuld worden met cement dat u zelf waterdicht maakt. Het waterdicht maken van cement doet u met Hydramix. Hydramix wordt in plaats van water gebruikt, waardoor het cement na het uitharden net zo waterdicht en waterafstotend zal zijn als de behandelde vloeren en muren.

Kimnaden waterdicht maken doet u eenvoudig zelf met Hydramix. Hydramix maakt u alle cement, specie en mortel zelf door en door waterdicht.

Bekijk Hydramix Pro

Kelder waterdicht maken met Hydrablock Pro kelder impregneermiddel

Hydrablock Pro - betonblokken impregneermiddelHydrablock is een unieke beton en steen sealer gebaseerd op nano-techniek. Door deze micro-moleculen kan Hydrablock diep in de poriën trekken. Hierdoor wordt het beton tot wel4 cm diep helemaal gesloten. Vocht, vloeistoffen en gas kunnen niet meer door het materiaal migreren.

Kelder waterdicht maken met Hydrablock, de ultieme manier van verduurzamen van alle soorten beton en steen.

Bekijk Hydrablock Pro
Dit bericht is gepost in Beton. Bookmark de link.

Kelder waterdicht maken

Kelder waterdicht maken

kelder waterdicht maken impregnerenOm een kelder waterdicht te maken kunt u de keldermuur en de keldervloer behandelen met Hydrablock Pro. Deze beton sealer maakt de kelder 100% en permanent waterdicht. Hydrablock is een biologisch en milieuvriendelijk beton impregneermiddel.
(meer…)

Dit bericht is gepost in Niet gecategoriseerd. Bookmark de link.