Voegen waterdicht en schimmelwerend maken

voegen waterdicht maken

Cement voegen waterdicht en schimmelwerend maken

Cementvoegen zijn poreus waardoor water en vloeistoffen die erop komen worden geabsorbeerd. De voegen zullen vuil worden, bij lichtgekleurde voegen zal dit snel zichtbaar worden. U kunt er niet omheen dat voegen behandeld moeten worden als u ze schoon en vrij van schimmels wilt houden.

Voegen die waterdicht gemaakt zijn met Hydrastop Pro zijn bestand zijn tegen vocht en vervuiling. Organische aanslag, zoals schimmels en algen die er op gaan groeien wordt voorkomen. Hierdoor hebben de voegen significant minder onderhoud nodig en zijn dus makkelijker te reinigen.

Hydrastop Pro om voegen waterdicht te maken, hoe werkt het?

Hydrastop Pro trekt in de voegen en maakt uw voegen waterdicht en waterafstotend. Hydrastop Pro is een steen en beton impregneermiddel die een verbinding aangaat met het zand in de voegen en hierdoor de poriën opvult met miljoenen micro kristallijne naaldjes.

Hierdoor worden de voegen waterdicht. Tevens voorkomt het dat er onder de tegels waterschade ontstaat dat in de loop van de tijd problemen zal opleveren.


Hydrastop Pro - steen beton impregneermiddel, voegen waterdicht makenHydrastop Pro steen, beton en cement impregneermiddel

Een milieuvriendelijk oplossing om alle voegen van cement waterdicht en waterafstotend te maken. Voorkomt vuil, waterschade en de hechting van schimmels. Voegen waterdicht maken? een goed idee!
Lees meer over Hydrastop Pro →


Voegen waterdicht en schimmelwerend maken

Voegen waterdicht maken met Hydrastop Pro is het een simpele klus. De meeste tegels die gebruikt worden zijn geglazuurd of al behandeld, en dus waterdicht. Echter worden de voegen vaak vergeten en niet waterdicht gemaakt.

Voordelen van waterdichte voegen

  • Waterindringing wordt voorkomen
  • Schimmels kunnen zich niet meer hechten aan de voegen
  • Onderhoudsarm en makkelijk te reinigen
  • Blijven er mooi en fris uitzien

Snel en permanent voegen waterdicht maken, doe het zelf!

Het waterdicht maken van voegen doet u met een lage drukspuit waarbij u de tuit van de spuit op de voeg houdt en onder lage druk op de voegen aanbrengt. Ook kunt u het impregneermiddel aanbrengen met een kwast.

Zoals bij alle impregneer werkzaamheden is het belangrijk dat de te behandelen voegen schoon, gerepareerd en droog zijn. Het aanbrengen van Hydrastop Pro doet u in 1 behandeling.

Hydrastop Pro werking

Hydrastop Pro trekt in de voegen. Hierbij gaan de actieve nanomoleculen een reactie aan met het cement, het vult de poriën door capillaire werking en wordt één met de voeg. Hiermee creëert het impregneermiddel een effectief waterdicht membraan.

Hydrastop Pro kenmerken

Hydrastop Pro is een milieuvriendelijk beton, steen en cement impregneermiddel. Hydrastop Pro is eenvoudig aan te brengen met een kwast of een lage drukspuit en geeft geen visuele verandering aan de voegen.

  • Milieuvriendelijk
  • Geur- en kleurloos
  • Transparant
  • Makkelijk aan te brengen
  • Permanente werking

Conclusie

Voegen waterdicht en schimmelwerend maken zorgt voor minder onderhoud en vervuiling. Waterdichte voegen voorkomen toekomstige schade aan de ondergrond van de tegels.
Lees meer over Hydrastop Pro →