Betonblokken waterdicht maken

betonblokken waterdicht maken

Betonblokken waterdicht maken

Betonblokken zijn poreus en laten veel water door. Dit is eenvoudig en snel te verhelpen door de betonblokken te impregneren met Hydrablock Pro. Hydrablock maakt beton en betonblokken van binnenuit 100% en permanent waterdicht en biedt de beste bescherming tegen indringing van water, vloeistoffen, vuil, algen en mos.

betonblokken waterdicht maken

De unieke formule van Hydrablock Pro zorgt voor een definitieve afdichting van de poriën zonder zichtbare veranderingen aan de betonblokken zelf. De definitieve vloeistofdichting komt door de reactie die Hydrablock aangaat met de aanwezige materialen in het beton en zo de poriën op te vullen.

Door het waterdicht maken met Hydrablock zullen de betonblokken nooit meer behandeld hoeven te worden tegen water. Het behandelen van betonblokken is bovendien zeer kosteneffectief!

Bekijk Hydrablock Pro

Hydrablock Pro impregneermiddel - beton waterdicht gasdicht

Voordelen van betonblokken waterdicht maken:

• 100% permanent waterdicht
• Volledig vuil- en oliewerend
• Mos-, algen en schimmelwerend
• Voorkomt betonrot (ASR)

Betonblokken waterdicht maken met Hydrablock Pro impregneermiddel

Waarom betonblokken waterdicht maken?

Hydrablock Pro - Ytong blokken waterdicht maken

Betonblokken worden veel gebruikt als constructiemateriaal voor kelders, funderingen en muren. Betonblokken komen in verschillende vormen van porositeit – van grof tot fijn beton – en zijn nooit waterdicht. Het is daarom verstandig om betonblokken direct na plaatsing te behandelen en te beschermen. Hiermee worden toekomstig kosten en onderhoud voorkomen.

Onbehandelde betonblokken zijn namelijk gevoelig voor vocht, schimmels en andere vervuiling. Behandelde betonblokken zijn vuil, algen en schimmelwerend. Het impregneren van betonblokken is naast de waterdichtende eigenschappen tevens goed voor de isolatie.

Nieuwe / oude / bestaande betonblokken waterdicht maken

Hydrablock - impregneermiddel beton

Betonblokken die reeds geplaatst zijn kunnen ook heel goed behandeld worden met Hydrablock Pro. Het is hierbij van belang dat eventuele top coatings zoals pleister of verf eerst verwijderd wordt. Hoe schoner de poriën des te doeltreffender zal het impregneren van betonblokken met een beton sealer zijn.

Behandelen van betonblokken met beton sealer

Bij gegoten beton volstaat een behandeling van 2 lagen. Betonblokken en fijne betonblokken minimaal 3 lagen. Bij zeer poreuze betonblokken is een behandeling van 4 lagen benodigd.

Betonblokken waterdicht maken met Hydrablock Pro betonblokken impregneermiddel

Hydrablock Pro - betonblokken impregneermiddel

Hydrablock Pro is een unieke formule gebaseerd op nano-techniek. Hydrablock Pro trekt zo diep mogelijk het beton in. Betonblokken worden volledig en permanent verdicht tegen water en andere vloeistoffen. Ook voorkomt het de hechting van schimmels, mos en algen.

Betonblokken waterdicht maken met Hydrablock is de beste manier voor het beschermen en verduurzamen van beton.

Bekijk Hydrablock Pro