Tuinhuis behandelen en impregneren

Tuinhuis behandelen en impregneren

tuinhuisje behandelen impregnerenTuinhuis impregneren op een verantwoorde, makkelijke en duurzame manier doet u met Woodseal Pro. Dit hout impregneermiddel zorgt voor langdurige bescherming tegen de indringing van vocht, micro-organismen en houdt tevens het uiterlijk van het hout mooi.

Tuinhuisjes geïmpregneerd met Woodseal Pro kunnen schoongemaakt worden met water, er is geen zeep meer nodig. Woodseal Pro werkt tevens brandvertragend.

Woodseal Pro - steigerhout impregneermiddel - hout riet rotan waterafstotend waterdicht

Voordelen van tuinhuisje behandelen:

• 100% waterafstotend
• Volledig vuilwerend
• Mos-, algen- en schimmelwerend
• Slijtvast & verduurzaamd
• Maakt onderhoudsvrij
• Milieuvriendelijk

Tuinhuisjes impregneren met Woodseal Pro impregneermiddel

Tuinhuisjes impregneren en waterdicht maken

Woodseal Pro impregneermiddel - hout algen mos en schimmelwerendEen tuinhuis is een goed voorbeeld van tuinhout dat met een impregneermiddel moet worden behandeld om de kwaliteit te behouden en verval te voorkomen. Tuinhuisjes hebben vele hoeken, kieren en gaten. Binnen een korte tijd kan het hout vol algen, mos, schimmels en ongedierte zitten. Een goed geïmpregneerd houten tuinhuis is een lust voor het oog en makkelijk te onderhouden.

Tuinhuis impregneren

Woodseal Pro impregneermiddel - hout riet rotan waterdicht makenHet weer is de meest meedogenloze tegenstander van een tuinhuis. Vooral regen, vocht en organische vervuiling zorgen voor problemen. Een tuinhuisje impregneren houdt de buitenkant in goede staat en het interieur vrij van vochtproblemen. Het is dus een goed idee om ervoor te zorgen dat uw tuinhuis zo waterdicht mogelijk is.

Er zijn een aantal zaken die u kunt ondernemen om ervoor te zorgen dat uw tuinhuis de komende jaren; droog, warm en vrij van vocht en houtrot wordt gehouden.

Tuinhuis impregneren, begin bovenaan

Woodseal Pro impregneermiddel - hout riet rotan impregneren voor na behandelingVeel houten tuin bouwwerken zoals tuinhuisjes, schuren en opslagloodsen kunnen last hebben van onbehandelde delen. Zodra de regen doordringt in een bepaald deel van de constructie, kan het ertoe leiden dat het hout opzwelt, kromtrekt, barst en / of uit elkaar trekt. Dit leidt ertoe dat een groter gebied van het tuinhuis wordt aangetast en het probleem zich verspreidt.

Zodra water vat krijgt op het hout gaat het rottingsproces beginnen. Water en hout gaan nu eenmaal niet samen. Het waterdicht maken van uw tuinhuis door het goed te impregneren, voorkomt dat er ook maar 1 druppel water in het hout kan komen om het rottingsproces te laten beginnen. Woodseal Pro is de #1 beschermer voor hout.

Begin met het impregneren en waterdicht maken van het tuinhuisje altijd bij het dak, hierna kunt u de rest van het tuinhuisje behandelen. Tuinhuisjes geïmpregneerd met Woodseal Pro gaan vele jaren langer mee.

Woodseal Pro – tuinhuisjes impregneermiddel

Woodseal Pro impregneermiddel - hout behandelen impregneren waterdicht makenWoodseal Pro is een impregneermiddel gebaseerd op nano-techniek. Door deze unieke werking kan het product vele malen dieper in het hout trekken. Tot in de vezels wordt het hout volledig waterdicht! Daarbij plaatst het een zeer hydrofobe waterafstotende coating op het hout.

Een tuinhuisje behandelen en impregneren met Woodseal, biedt de best mogelijke bescherming van uw tuinhuisje. 100% ecologisch en milieuvriendelijk.

Bekijk Woodseal Pro
Dit bericht is gepost in Hout. Bookmark de link.

Tuinhuis behandelen en impregneren

Tuinhuis behandelen en impregneren

tuinhuisje behandelen impregnerenTuinhuis impregneren op een verantwoorde, makkelijke en duurzame manier doet u met Woodseal Pro. Dit hout impregneermiddel zorgt voor langdurige bescherming tegen de indringing van vocht, micro-organismen en houdt tevens het uiterlijk van het hout mooi.
(meer…)

Dit bericht is gepost in Niet gecategoriseerd. Bookmark de link.