Dakpannen reinigen en impregneren

Dakpannen reinigen en impregneren

Dakpannen staan continue bloot aan de invloeden van het weer. Regen, vocht, mos, algen, schimmels en atmosferisch vuil zorgen voor vochtproblemen, verval en zelfs ontzetting van dakpannen.

Het beschermen van dakpannen tegen deze invloeden is dan ook een must. Reinig uw dakpannen en bescherm deze met Hydrastop Pro impregneermiddel voor dakpannen.

Voordelen dakpannen impregneren:

Hydrastop Pro impregneermiddel - steen dakpannen algen en moswerend• 100% waterdicht en waterafstotend
• Volledig vuilwerende dakpannen
• Mos-, algen- en schimmelwerend
• Beschermt tegen UV straling
• Maakt dakpannen onderhoudsvrij

Dakpannen impregneren met Hydrastop Pro impregneermiddel

Dakpannen reinigen, ontmossen en impregneren

Voordat dakpannen beschermd kunnen worden dienen ze goed schoongemaakt worden. Omdat een impregneermiddel ook in de poriën van het steen of beton trekt, is het belangrijk dat de reiniging grondig plaatsvindt.

Het impregneermiddel brengt ook een topcoating aan op de dakpannen zelf. Mos, alg en andere micro-organismen krijgen zo geen kans meer om zich te hechten.

Dakpannen reinigen

Het reinigen van dakpannen lijkt een onbegonnen taak, maar het is in de praktijk makkelijk en snel te doen. Er bestaan verschillende reinigingsmiddelen op de markt om dit te doen, echter is dit geheel overbodig en bovendien zeer milieuonvriendelijk.

Met een hoge drukspuit en water kunnen dakpannen schoongemaakt worden. Spuit van boven naar beneden en verwijder de losgekomen delen mos en het vuil regelmatig uit de dakgoot. Verstopping van de goot wil nog wel eens voorkomen.

Bescherm de dakpannen vervolgens met een mos- en algenwerend product als Hydrastop Pro.

Dakpannen beschermen door impregneren

dakpannen impregneren reinigen beschermen

Nieuwe of schoongemaakte dakpannen dient u zo snel mogelijk te beschermen tegen de vocht en vuil. Het impregneermiddel Hydrastop Pro is een alles in een product. Het beschermt tegen de aangroei van micro-organismen als mos en algen. Ook biedt het bescherming tegen vocht, vuil en atmosferische verontreiniging.

Hydrastop Pro is geschikt voor dakpannen van beton, stenen en keramiek. Het kan simpelweg aangebracht worden met een lage drukspuit.

Hydrastop Pro – dakpannen impregneermiddel

Hydrastop Pro - steen dakpannen impregneermiddel

Hydrastop Pro is een nano impregneermiddel met beschermende nano deeltjes welke tot diep in de poriën van het steen bescherming biedt. Op de oppervlakte van het steen wordt een zeer hydrofobe (waterafstotende) coating aangebracht..

Deze combinatie biedt de ultieme bescherming van uw dakpannen tegen water, vuil, mos en algen. Hydrastop Pro is 100% ecologisch verantwoord en milieuvriendelijk.

Bekijk Hydrastop Pro
Dit bericht is gepost in Niet gecategoriseerd. Bookmark de link.