Veelgestelde vragen?

Een overzicht van de veelgestelde vragen over onze producten.
Vindt u hier geen antwoord op uw vraag, neem dan contact met ons op.

Hydrablock Pro

Met 1 liter Hydrablock Pro kunt u 4m2 met twee lagen behandelen.

Ja, Hydrablock kan op een vochtig / handdroog oppervlak worden aangebracht.

Ja, Hydrablock is geschikt om betonblokken waterdicht te maken. Betonblokken zijn poreus, breng daarom 3 lagen aan voor de beste bescherming.

Hydrastop Pro

Met 1 liter Hydrastop kan van 8m2 behandeld worden. Er hoeft slechts 1 laag Hydrastop te worden aangebracht.

Ja, het aanbrengen van Hydrastop op een met Hydrablock behandeld oppervlak zorgt voor de perfecte totaaloplossing. Door het aanbrengen van Hydrastop wordt het oppervlak namelijk volledig hydrofoob.

Ja, Hydrastop maakt alle steenachtige materialen waterdicht. De voegen tussen de stenen worden hierdoor ook volledig waterdicht en waterafstotend.

Hydramix Pro

Hydramix vervangt water in het mengproces. 1 liter Hydramix staat daarom gelijk aan 1 liter water.

Ja, Hydramix is speciaal gemaakt om mortel mee aan te maken. De mortel wordt hierdoor volledig en permanent waterdicht. Hydramix zorgt bovendien voor een gelijkmatige curing.

Woodseal Pro

Met 1 liter Woodseal kan 8m2 hout behandeld worden. Er hoeft slechts 1 laag aangebracht te worden. Bij zeer poreus hout is het aan te raden een tweede laag Woodseal aan te brengen.

Ja, hout wat onder hoge druk geimpregneerd is kan zonder probleem met Woodseal behandeld worden. Dergelijke “geïmpregneerde” schuttingen bieden geen goede bescherming. Door behandeling met Woodseal zal de schutting volledig beschermd zijn. De bekende groene plekken (groei van algen) wordt nu voorkomen.

Ja, siliconen hechten zonder probleem aan hout wat behandeld is met Woodseal. De hechting is bovendien aanzienlijk sterker dan bij hout wat niet behandeld is met Woodseal.